Рязко и неочаквано приключи Фермата за един от най-колоритните риалити герои,

...
Рязко и неочаквано приключи Фермата за един от най-колоритните риалити герои,
Коментари Харесай

Сълзи и писъци във Фермата! Изгониха Гечо след това, което...

Рязко и ненадейно завърши " Фермата "  за един от най-колоритните риалити герои, автотенекеджията Гечо. Чешитът от село Голец, който от години живее в Белгия, беше отхвърлен служебно от риалитито, откакто наруши разпоредбите.

Продукцията постави завършек на присъединяване на най-възрастния мъж в предаването след удар, който той нанесе на треньорката по художествена гимнастика Валерия.

Неприятният случай се разигра преди старта на игра по пейнтбол в стопанството, тъкмо след инструктажа за боравене с оръжието. Докато всички нетърпеливо чакаха старта на надпреварата, разграничени в два отпора, Валерия подвигна пушката на равнището на очите си. Гечо, който в този миг беше на няколко метра от спортистката, се ускори към нея, удари я по рамото, с цел да я накара да смъкна оръжието и се разкрещя. " Валя, стой се бе, апелирам ти се! Какви сте такива ненормални хора? Изпълнявайте инструктажа! ", развика се той.



Поведението му шокира Валерия, която дълго не можа да се съвземе както от удара, по този начин и от последвалата канонада от обиди. „ Не мога да допускам, че това се случи! Дори татко ми не си е разрешавал да ме удря! Просто желаех да подвигна револвера преди надпреварата, с цел да видя какъв брой тежи, нямаше да изстрелвам “, изясни през сълзи тя.

Драматичната обстановка наложи намесата на продукцията. Последва дълъг и непосилен спор, в който Валерия трябваше да каже дали квалифицира дейностите на Гечо като удар или като несвоевременно държание и замахване.



" За мен това си беше удар. Но желая да имам вяра, че Гечо е по-темпераментен и че не е осъзнал какво прави. Не желая да го осъждам, уповавам се да осъзнае грешката си “, съобщи спортистката, а в нея отбрана намерено се изправиха домакинята Аксения и някогашната хандбалистка Камелия, която е отраснала в семейство, белязана от домашно принуждение.

" Фермата "  има правила, които сме длъжни да съблюдаваме. В тях ясно е казано, че има ли удар, участникът ще бъде отхвърлен от играта “, изясни водещият Андрей, след което даде 30 минути на Гечо да си вземе сбогом с участниците и още половин час, с цел да си събере багажа и да напусне. Решението да бъде дисквалифициран разстрои Валерия още повече и я накара да се почувства отговорна. Мъжете от отбора на старите герои също потънаха в сълзи, до момента в който се разделяха със съотборника си.

Самият Гечо, който през целия сезон влизаше в непрекъснати спорове с дамите в тима си „ Стари герои “, и постоянно ги наскърбяваше, сподели отчасти разкайване. „ Не желая да се извинявам. Преценил съм - направил съм го, поемам си отговорността. Много хубави моменти изживях тук, забавлявах се. Ако съм обидил някой, извинявайте, само че аз съм човек, който постоянно отреагира на нередностите. Валерия, извинявай, каквото можах, направих за теб “, съобщи той, преди да си тръгне вечно от предаването, написа show.blitz.bg,
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР